mistereleluitfo

Just another WordPress.com site

Oglinzi posedate

Secolul XX nu mai arde pe rug vrajitoarele

In Franta zilelor noastre o oglinda ridica numeroase semne de intrebare deoarece, dupa cite se pare, ciudate fenomene se petrec in preajma ei. Daca aceste lucruri s-ar fi petrecut acum 500 de ani am fi avut de-a face, poate, cu arderea pe rug a citorva vrajitoare, dar fenomenul s-a petrecut la sfirsitul secolului al XX-lea, intr-o epoca in care ratiunea si explicatiile stiintifice ale fenomenelor sint la ordinea zilei.
Negustorii de antichitati avertizeaza asupra pericolului care planeaza
Acum citiva ani un eveniment ciudat a intrigat lumea: negustorii de antichitati s-au adresat jurnalistilor cu rugamintea de a preveni colectionarii de anchititati sa se fereasca sa cumpere oglinda care are pe rama inscriptia Louis Arno 1745. Ei spuneau ca aceasta oglinda a ucis mai bine de 38 de oameni de-a lungul istoriei existentei ei.
Anticarii au decis sa se adreseze mass-media deoarece aceasta oglinda a disparut. Descoperirea lipsei ei a fost facuta cind un profesor a cerut sa se faca fotografii ale acestei oglinzi pentru a ilustra prelegerile sale.
Hotul oglinzii va incerca sa o vinda unor colectionari
Purtatorul de cuvint al asociatiei franceze a colectionarilor de antichitati a afirmat ca oglinda a fost pastrata intr-o sectie de politie dupa ce in 1910 a ucis doua persoane. Se pare ca cineva a reusit sa patrunda in depozit si a furat citeva lucruri, inclusiv oglinda cu pricina.
Credem ca hotul care a furat-o va incerca sa o vinda, de aceea dorim sa atentionam pe toata lumea despre pericolul pe care aceasta il reprezinta, a spus el.
Explicatii de tot felul apar pentru a elucida decesele proprietarilor
Oglinda mentionata a provocat hemoragie cerebrala persoanelor care au privit-o. Unii oameni cred ca oglinda reflecta raze de lumina intr-un mod specific, in timp ce altii cred ca toate acestea se intimpla deoarece oglinda a inmagazinat de-a lungul sutelor de ani o puternica energie negativa.
Exista voci care afirma cum ca oglinda este o poarta spre alte lumi.
Nu exista insa nici o opinie obisnuita referitoare la ciudatul obiect, dar oamenii inca incearca sa explice misterioasele decese care au avut loc.
Si filozofii au fost atrasi de misterele oglinzilor
O oglinda este ca un magnet: ea este capabila sa atraga vapori toxici care se acumuleaza pe suprafata ei.
Filozoful italian Campanella
(1568 – 1639) avea o teorie care spunea: Femeile in virsta care nu au singe cald prin vene si a caror gura emana un miros ingrozitor descopera ca oglinzile lor devin incetosate, datorita faptului ca umezeala respiratiei lor grele se depune pe sticla rece. Daca saliva lor cade pe un material, acesta se strica. Daca un copil doarme cu o batrina, zilele lui vor fi mai scurte in timp ce ale ei vor creste, iar copilul va muri curind.
Vaporii toxici rezultati din respiratie se depun pe oglinzi.

Prin urmare aveti grija la oglinzi.

January 8, 2011 - Posted by | Bizar, Istorie, Paranormal | , ,

No comments yet.

Leave a comment